2010-10-19

Från utanförskap till entreprenör

Är du i Stockholm den nionde november tycker jag att du ska passa på att gå och se föreställningen "Från utanförskap till entreprenör på 80 minuter", ett samarbete mellan Orionteatern och Svenska Freds.

Biljetter finns att köpa via Ticnet

…Entreprenören Patrik Johansson har gjort en blixtsnabb karriär inom försvarsindustrin och är inbjuden till en gymnasieklass som inspirerande förebild. På grund av en dubbelbokning kommer även Ellinor Andreasson till klassen samma tid. Hon har just avslutat ett fängelsestraff för en nedrustningsauktion mot Bofors. En häftig idédebatt uppstår som snart kommer att omfatta alla i lokalen.

Föreställningen är en vindlande färd mellan fakta och fiktion, om civil olydnad och moral och vilka val som rättfärdigar andra.

Den 9 november gör vi ett avbrott i höstens turné för att spela på hemmaplan med efterföljande samtal med inbjudna gäster.

Line-upen för samtalet ser ut så här:
Per Gudmundson, ledarskribent på SvD, Lars Ohly (V), Helle Klein (prel), samt Rolf Lindahl, politisk sekreterare på Svenska Freds. Samtalet leds av Stina Oscarson.

Manus och regi: Stina Oscarson
Skådespelare: Robert Fux och Ellen Norlund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar